0
Kantoren
0
Ondergrondse parkeerplaatsen
0
Uur per dag bereikbaar
0 +
Mbps Internet

Edegem als thuisbasis

Edegem Office is al jaren de thuisbasis van verschillende ondernemingen in Edegem.

Op het gelijkvloers bevindt zich de winkel van Bedtime met hun gedreven team en Interieur Van Gool voor interieur en kast op maat.

Centrale Ligging Zuidrand

Edegem Office ligt centraal tussen Antwerpen en Mechelen in de as van de zuidrand van Antwerpen omgeven door de buurgemeenten, Hove, Kontich, Lint, Aartselaar,  Mortsel en Aartselaar. 

Functionele Kantoren

De kantoren van Edegem Office zijn geschikt voor de kleine ondernemer, de KMO of de startende entrepreneur die behoefte heeft aan een functioneel kantoor met de vrijheid om dit zelf in te richten.

Gemakkelijk bereikbaar

Onze kantoren zijn gemakkelijk bereikbaar met de wagen op 10 minuutjes van de afrit E19 Kontich tussen Mechelen en Antwerpen.   

Ook zijn de kantoren bereikbaar met het openbaar vervoer.  Er zijn bushaltes 130/131 van De Lijn, en het treinstation van Hove ligt ook in de nabijheid.

Als sportieve lokale ondernemer kan je natuurlijk ook gemakkelijk met de fiets naar kantoor komer.  Er is namelijk een mooi fietspad voorzien op de Mechelsesteenweg dat tevens naadloos aansluit op de Fietsostrade F1 tussen Antwerpen-Mechelen-Brussel.

Eetgelegenheden in de buurt

Faciliteiten in de buurt